Profielengenerator proberen?

Profielengenerator proberen?Waterkeringbeheerders die hun dijken beoordelen, willen dit doen met gegevens die zo goed mogelijk aansluiten bij de werkelijke situatie in het veld. De profielengenerator, die HKV in 2016 introduceerde, is een hulpmiddel om snel en gemakkelijk maatwerk te leveren en lokale kennis makkelijk te integreren in de beoordeling van alle watersystemen in Nederland.

De dijkprofielen van alle Nederlandse watersystemen zijn om de 100 meter opgenomen; met de profielengenerator kunt u snel en gemakkelijk het echte dijkprofiel schematiseren op basis van het Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN). Het profiel kunt u bijstellen op basis van uw beheerderskennis en daarna direct exporteren voor gebruik in Hydra-NL en Ringtoets.

HKV heeft de profielengenerator al toegepast bij de uitwerking van projecten voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Waterschap Rivierenland, Waterschap Rijn en IJssel en Wetterskip Fryslân. 

Tot en met juni geldt een introductiekorting van 50% op de volgende prijzen (excl. btw):

  • 1 tot 10 profielen: € 40 per profiel
  • 10 tot 30 profielen: € 30 per profiel
  • 30 tot 100 profielen: € 25 per profiel
  • 100 tot 300 profielen: € 21 per profiel
  • 300 of meer: € 17 per profiel

Voor het gebruik van de profielengenerator of vragen hierover neemt u contact op met Gerbert Pleijter per e-mail of per telefoon: 0320 294237.

Terug naar overzicht